2011. október 23., vasárnap

Z.Sebess Erzsébet - Csillagjegyparádé - Jelenlegi ára: 1 428 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
237091
Z. Sebess Erzsébet
Csillagjegyparádé
Semmi új nincs abban, hogy a kőzetek és ásványok - a régészeti leletek és az emberiség kollektív emlékezete szerint - mindig fontos szerepet játszottak életünkben. Vadászathoz, harchoz fegyvert lehetett belőlük készíteni, ipari tevékenységekhez, gyógyászathoz, kozmetikumok előállításához nyersanyagot szolgáltatnak, lehet belőlük építkezni, eszközöket, műtárgyakat, díszítő elemeket faragni. A ritka és szép ásványokkal pedig ékesíthetjük magunkat, ékszerek, csecsebecsék, csiszolt, faragott használati és dísztárgyak formájában találkozunk velük.
Sokan hallottak arról, hogy az ásványoknak gyógyító, jótékony hatásuk van életünkre, de nem ismerik az ásványokat és hatásukat sem.
Nem hagyható figyelmen kívül, hogy az állatvilágban az állatok egyedei egészségük megóvása, fenntartása érdekében többféle módon is hasznosítják az ásványokat. Oldott ásványi sókban gazdag vizet szürcsölnek, agyagásványokat fogyasztanak, ezekben gazdag vizekben, agyagos sárban fürdenek, dagonyáznak, hogy bőrük egészségét is biztosítsák. Nekünk, embereknek is szükségünk van ezekre az ásványokra. Mi nemcsak oldott formában vagyunk képesek ezekre az anyagokra szert tenni, hanem az ásványok szép kristályait is meg tudjuk keresni, azokból használati tárgyakat, ékszereket tudunk készíteni, és a szép formákat magunkénak tudva merítünk a természet csodáinak számunkra hasznos tulajdonságaiból.
Ez a könyv ebben kíván segítséget nyújtani az érdeklődőknek, képekkel bemutatva a különböző ásványokat, és az élet különböző területeire ható szerepüket.
A szerző régóta gyűjt ásványokat. Sokfelé járt már, hogy gyűjteményét saját leletekkel gyarapítsa. Ásványgyűjtő szakköri társaival közösen - amely szakkörnek a könyv ifjú fotósa is tagja - sokat munkálkodik a földtudományok megismertetése, terjesztése érdekében. Ezért szerveznek gyűjtőtúrákat, tartanak előadásokat, rendeznek kiállításokat. Igyekeznek mindenkihez közel vinni a geológia és a mineralógia ismeretanyagát, az ásványokhoz ősidők óta kapcsolódó hiedelmeket, az ásványok szerencse-közvetítő és gyógyulást segítő hatását.
A szerző olvasmányainak és sokéves megfigyeléseinek tapasztalatait gyűjtötte össze ebben a könyvben.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 1 428 Ft

Az aukció vége: 2011-10-25 01:03
. Z.Sebess Erzsébet - Csillagjegyparádé - Jelenlegi ára: 1 428 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése